Oczywiście, że się da i do tego będzie smaczna!
Tajemnica tkwi w cieście a raczej w jajku i jego przygotowaniu.
Ja używam po prostu blendera i 4 jajka miksuje do stanu pienistej cieczy. Potem rozlewam na patelni jak naleśnika kilkoma warstwami na małym ogniu.
Teraz tylko wrzuć wcześniej duszone pieczarki + szynkę i posyp serem. Zostaw na 5 minut pod przykryciem do rozpuszczenia sera.
I nie mów mi teraz że maka itd itp i smakuje inaczej. Smakuje lepiej! Nie trwa tyle co oryginał! I więcej nie powiem słowa!
Tajemnica tkwi w cieście a raczej w jajku i jego przygotowaniu.
Ja używam po prostu blendera i 4 jajka miksuje do stanu pienistej cieczy. Potem rozlewam na patelni jak naleśnika kilkoma warstwami na małym ogniu.
Teraz tylko wrzuć wcześniej duszone pieczarki + szynkę i posyp serem. Zostaw na 5 minut pod przykryciem do rozpuszczenia sera.
I nie mów mi teraz że maka itd itp i smakuje inaczej. Smakuje lepiej! Nie trwa tyle co oryginał! I więcej nie powiem słowa!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz